Termeni si Condiții

Bine ați venit la A&P Collections!  Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utilizare care guvernează utilizarea site-ului de către dumneavoastră. ("Acordul"). Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui accord respectiv a acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul www.apcollectionsonline.com, este proprietatea SC A&P Collections Online SRL-D, cu sediul in Bucuresti, Str. C. Marinescu nr 47, sector 1, este înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/15182/14.12.2015, CUI/CIF: 35323306, și va fi numită in continuare A&P Collections.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord precum și informațiile apărute pe acest site oricând, fără o notificare prealabilă, acest lucru fiind valabil și în cazul întreruperii activitații.

Din acest motiv, vă încurajăm să revizuiți acest acord de fiecare dată când utilizați site-ul. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul.  

Înregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru 

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat sa vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) si o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea in siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, iar orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator este integral in responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteți pe deplin in cunoștintă de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică, etc., continuțe in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine.

În cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informatie pe care o veți gasi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste site-uri și luați sau nu în considerare informația gasită acolo. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitandu-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

A&P Collections este un magazin online de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revânzarea acestora este strict interzisă (conform Codului Fiscal).

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantitățile comandate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client, cu același card de credit/debit, și/sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și/sau aceeași adresa de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să vă notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail și/sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost efectuată comanda. 

Refuzarea unei comenzi poate interveni și dacă:

-          nu avem pe stoc produsul comandat

-          plata dumneavoastră nu a fost finalizată in cazul plății cu cardul sau transfer bancar

-          a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului

-          nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc...)

Efectuarea plăților online

În cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plată online oferite de Romcard SA.
În vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastră să intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: A&P Collections Online S.R.L.-D si Romcard SA garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele A&P Collections Online S.R.L.-D sau pe serverele Romcard SA.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastră a fost emis de catre o bancă certificată in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră in acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzacțiilor de la ATM.
 
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.apcollectionsonline.com  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.apcollectionsonline.com,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.apcollectionsonline.com  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Returnarea comenzilor

În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna in termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Clientul poate returna produsul (produsele) in același termen de 14 zile calendaristice, numai dacă acesta este in condiții perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revândut ca produs nou. Formularul de retragere, conform OUG 34/2014 poate fi descarcat de aici

Prin însăşi natura lor, anumite produse nu pot fi returnate comerciantului. Aceste produse sunt costumele de baie, lenjeria intimă si șosetele.

  1. Produsul se returneaza intotdeauna impreună cu ambalajul producătorului (cutie sau pungă), în aceeași stare in care a fost primit de către dumneavoastră. Produsul impreună cu ambalajul producatorului nu trebuie să prezinte sub nicio formă semne de uzură sau utilizare (purtare)
  2.  În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau pungă, pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incât ambalajul producătorului să nu prezinte urme de bandă adezivă sau alte deteriorari legate de împachetare.

Conținutul site-ului

Site-ul și toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustrații, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri și alte materiale sunt deținute și controlate de A&P Collections. Site-ul și conținutul său este destinat exclusiv uzului comercial. Nu aveți voie să reproduceți, publicați, transmiteți, distribuiți, afișați, modificați, vinde sau să exploatați în nici un fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său este destinat promovării produselor A&P Collections. Site-ul este controlat și operat de societatea comercială A&P Collections Online SRL-D cu sediul in București.

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul și alte observații ale acestora

Toate comentariile, recenziile, sugestiile și ideile trimise sau oferite online, prin email sau prin poștă, vor fi și vor rămâne proprietatea A&P Collections. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii constituie cesionarea către A&P Collections a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar societatea comercială A&P Collections online SRL-D nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop. A&P Collections nu are și nu va avea nici o obligație

(1) de a păstra confidențial recenziile;

(2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii;

 (3) de a răspunde la oricare din recenzii. 

A&P Collections are dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteți de acord să nu încălcați nici un drept al unei părți terțe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteți de acord ca recenziile dumneavoastră să nu conțină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conțină viruși sau alte programe care ar putea afecta operaționalitatea paginii web. Nu aveți voie să folosiți adrese de email false sau să pretindeți că sunteți o altă persoană. Sunteți responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise de dumneavoastră. A&P Collections nu iși asumă nici o responsabilitate și nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dumneavoastră sau de o parte terță. 

Informații despre produs

Prețurile afișate pe site sunt în RON și includ T.V.A.. Nu includ alte taxe legate de transport sau plată. Anumite produse pot avea anumite limitări de cantitate și pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, în concordanță cu politica de returnare aplicabilă. 

Erori, inexactități și omisiuni

Se poate întampla uneori să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile dacă o informație de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată). 

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afișa cât mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului dumneavoastră va afișa cu exactitate aceste culori. Există monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate, de aceea pot apărea mici diferențe de culoare.

Mărimi/Măsuri

Vă rugăm sa consultați tabelul de mărimi afișat pe site pentru a vă asigura ca alegeți măsura corectă. Chiar și așa, luând în cosiderare că fiecare producător folosește propriile tipare există posibilitatea să existe devieri de la tabelul de mărimi expus. Sfatul nostru este sa alegeți intotdeauna o măsură imediat superioară în așa fel încât să vă asigurați că mărimea se potrivește copilului dumeavoastră. Puteți găsi tabelul de mărimi aici

Link-uri către alte pagini web și servicii

Site-ul poate conține link-uri către alte pagini web care nu sunt controlate de A&P Collections și care nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face referire. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a înlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului. 

Declinarea responsabilității

Materialele de pe site sunt oferite "așa cum sunt", fără nici un fel de garanție, în afara celor implicate voit, incluzând fără limită, garanții ale titlului, garanțiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neîncalcarea proprietății intelectuale. A&P Collections declină orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate că poate modifica materialele de pe site oricând, fără înștiințare prealabilă. Utilizarea site-ului presupune asumarea întregii responsabilități pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. A&P Collections nu va fi responsabilă pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea site-ului de către dumneavoastră. 

Despăgubiri

Sunteți de acord să păstrați A&P Collections departe și împotriva oricărui tip de reclamații, daune, costuri, incluzând cheltuielile de judecată care decurg din sau au legatură cu utilizarea site-ului de către dumneavoastră și/sau de încălcarea unei clauze a Acordului. 

Soluționarea conflictelor

Fiind conștienți de costurile ridicate ale unei neînțelegeri, nu doar în bani dar de asemenea în timp și energie, împreună, dumneavoastră și A&P Collections sunteți de acord cu următoarea procedură de soluționare a conflictelor: în cazul unei controverse sau a unei neînțelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din încălcarea, forțarea acestui Acord sau a oricărei părți din el ("Conflictul"), înainte de de a începe procedura penală, trebuie să încercăm să soluționăm problema într-o manieră amiabilă printr-o notificare în scris a celeilalte părți (scrisoare cu confirmare de primire) în care sunt descrise faptele și circumstanțele (incluzând orice document relevant) care au produs acest conflict și prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a răspunde sau pentru a soluționa neînțelegerea. Notificarea trebuie trimisă: 

(1) către societatea comercială A&P Collections Online SRL-D., Str. Costache Marinescu nr .47, București, în atenția administratorului societății;

(2) către dumneavoastră la ultima adresă de facturare folosită sau la adresa de facturare/livrare din profilul dvs. online. Amândouă părțile, atât dumneavoastră cât și A&P Collections sunteți de acord că această procedură de soluționare a conflictului este o condiție premergătoare care trebuie îndeplinită înaintea inițierii procedurii de litigiu. 

Drept legal

Acest Acord a fost interpretat în conformitate cu legile din România. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluționat exclusiv de curțile de justiție din România. Excepția unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepție pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedește a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri și efecte depline. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de catre dumneavoastră a paginii noastre web. 

Încetarea Acordului

Acești termeni au efect până la rezilierea lor de către dumneavoastră sau de către A&P Collections. Puteți rezilia acest Acord oricând. A&P Collections de asemenea poate rezilia acest Acord oricând făra o notificare prealabilă. În consecință, A&P Collections poate restricționa accesul la site, dacă încălcați clauzele acestui Acord.