Informații despre plată

Informații despre plată

Toate prețurile afișate pe www.apcollectionsonline.com  conțin TVA. Alte taxe referitoare la transport sau  plăți nu sunt incluse.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans (plata cu card bancar) sau la livrarea produselor (ramburs prin firma de curierat). La refuzul repetat si nejustificat de primire a produselor comandate sau a returnării acestora in mod repetat (maxim de trei ori consecutiv),  A&P Collections Online SRL iși rezervă dreptul de a solicita plata in avans a produselor comandate.

Metode de plată

Pentru a achita o comandă puteți folosi oricare din modalitățile de plată de mai jos:

 

-          Plata ramburs:  plata se face când coletul ajunge la destinație. Plătiți cash curierului, când pachetul e la dumneavoastră acasă.

 

-          Plata online cu cardul: se poate efectua cu cardul personal este emis sub siglele VISA (Classic sau Electron) și MASTERCARD.

 

-          Ordin de plată: plata se face în baza comenzii plasate iar livrarea după confirmarea plății în contul de mai jos:

SC A&P Collections Online SRL

Cod unic inregistrare: 35323306

Cont RON: RO68 BACX 0000 0012 3055 7001

deschis la UNICREDIT BANK – Bucuresti

 

Vă rugăm să reţineţi că nu putem accepta carduri cadou sau carduri de cumpărături ca forme de plată.


În e-mailul de confirmare a expedierii veți primi o copie a facturii obligatorie conform legislației in vigoare din România. Factura originală vă va fi livrată odată cu marfa aferentă.