Informații despre livrare

Livrarea se efectuează din stoc prin curierat rapid in orice localitate din țară . Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare. Livrarea prin curier rapid implica facturarea unui cost de transport în funcție de modalitatea de plată aleasă. Acest cost se adaugă la valoarea totală a comenzii.

În cazul plății efectuate cu card sau prin transfer bancar costul livrării va fi de 13,50 Ron pe comanda (indiferent de valoare, cantitate sau destinația comenzii) iar în cazul în care plata se efectuează cu numerar la destinație (ramburs) costul transportului va fi de 15,00 RON.  Vă rugăm ca la primirea coletului, să verificați integritatea ambalajului in prezența curierului. Dacă exista nereguli, inregistrați-le împreună cu curierul într-un proces verbal pe care il expediați apoi pe adresa noastră sau il trimite-ți pe email la adresa office@apcollectionsonline.com.

În cazul apariției unei eventuale astfel de situatii, pe baza procesului verbal de constatare vom avea posibilitatea de a remedia eventualele probleme apărute in timpul transportului.

Produsele sunt livrate in toata țara prin firma de curierat rapid URGENT CARGUS sau Sameday Curier 

Menționăm ca prețurile de livrare se pot modifica în funcție de prețurile practicate de firma de curierat.

Pentru livrările în străinatate vă rugăm sa ne contactați telefonic in vederea obținerii unui preț estimativ.